Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

GrowthSharing

Door Henri Snijders van OXproof.nl

De Case:
Hoe kunnen wij als groep leiders/ondernemers verbonden aan Moving Leadership elkaar helpen in deze crisistijden?

Bij voorkeur via een format wat de 3 Moving Together groepen betrekt, kwestie van toegang te hebben tot een zo breed mogelijk netwerk.

Hebben jouw idee trouwens ook net voorgelegd in Groep 2, waarmee we net ook een hele mooie waardevolle sessie hebben afgerond, en ook daar waren de reacties enthousiast en zien ze dit zeker zitten. Gaaf hoe de Moving Leadership Community zo al tot leven begint te komen. Kijk er erg naar uit jullie eerste concept te zien volgende week!

Het Resultaat:
Een peer-to-peer site om mee te denken over business cases, ingediend door hele leuke waardevolle ondernemers/leiders, vanuit het Moving Together initiatief. Iedere case presenteren we op een “tegel”, waar leden op in kunnen schrijven om te helpen. De ingebrachte case wordt getoetst en wanneer het voldoet aan een paar basisregels, geplaatst bij de Active Cases.

De toegang tot de cases is beveiligd en alleen leden hebben toegang naar een uniek Slack channel dat per individuele case wordt aangemaakt zodat de leden binnen een Private Channel problemen, adviezen en oplossingen kunnen delen. Hiermee voorkomen we dat buitenstaanders mee kunnen kijken en dat zelfs binnen de Moving Together mensen geen toegang hebben wanneer ze niet in het privat channel participeren. Veilig en knus dus!

Op iedere tegel kunnen ze zien of er al team is gevormd dat is gestart en de status ervan. Als we cases succesvol kunnen closen dan worden ze verplaatst naar de succes story pagina waar we een korte resultaat beschrijving aan toevoegen.

We zijn in de lucht, cases zijn geplaats en deelnemers staan te popelen om elkaar te helpen,…Let’s GO for it!

Lessons Learned:
Tijdens de oprichting en uitrol van Growth Sharing werd ons duidelijk dat als je écht iets wilt bereiken, gecombineerd met de juiste hoeveelheid daadkracht, je binnen één week iets heel moois neer kunt zetten. We hebben de schouders eronder gezet en zijn in een week van een idee tot een werkend platform gekomen, waarmee we elkaar kunnen helpen en versterken in deze uitdagende tijden. Wij hopen van harte dat zoveel mogelijk leden een enorme waarde uit dit platform gaan halen en willen een ieder via deze weg heel veel succes toewensen!

15 april 2020
15 april 2020
Comments
 • Henri Snijders
  4 jaar ago

  was erg tof om dit samen met Mitchel Weber te doen!

 • Yolanda Eijgenstein
  4 jaar ago

  Ben alles vandaag echt goed aan het bekijken en onwijs onder de indruk hoe snel jullie dit voor elkaar hebben Mitchel en Henri. Zal ook contact met jouw opnemen Mitchel ivm met vragen over eigen site en ook om aantal aanpassingen te doen qua tekst etc op deze site. Dank alvast voor jullie noeste arbeid!! Let’s move and reach for what we want in life,
  🌀Yolanda

Post a Comment